Ajankohtaista

Kesän 2019 aukiolo

Oppisopimuksella ammattilaiseksi!

Reifer Oy ostanut Zetanova Oy:n koko osakekannan

Uusi mahdollisuus levytyöstöön - säleikkötyökalu

Reiferille SFS-EN 15085-2:2007 sertifikaatti


Blogi

3 tapaa tehdä tiiveystestaus säiliöille

Tehokas valmistus suunnittelun tukena

Aika- ja kustannussäästöjä kokonaisuuksista

Työaikakeinot jouston mahdollistajana

Tiketöintijärjestelmä asiakaspalvelussa

Asiakaskyselyn tulokset hyödyksi

Arvot III - jatkuva oppiminen

3D -tuotetiedon hyödyntäminen ohutlevyhankinnoissa

Ruostumattoman teräksen peittaus

Arvot II - omistautuminen tekemiselle

Reifer Oy ostanut Zetanova Oy:n koko osakekannan

Kangasniemeläinen konepaja Zetanova Oy vaihtaa omistajaa. Yrityksen suurin omistaja ja toimitusjohtaja Vesa Knuutinen on luopunut yritystoiminnasta ja omistajat ovat myyneet perjantaina 8.3. koko yrityksen osakekannan kangasniemeläiselle Reifer Oy:lle.

Zetanova Oy on toiminut Kangasniemen Lapaskankaan teollisuusalueella vuodesta 1995 ja on keskittynyt keskiraskaaseen konepajatoimintaan. Yritys on tullut tunnetuksi vaativien hitsaus- ja koneistuskokoonpanojen valmistajana. Asiakaskunta on muodostunut merkittävistä suomalaisista kone- ja laitevalmistajista. Yrityksessä työskentelee 15 metallialan ammattilaista ja yritystä on vetänyt koko sen olemassaolon ajan Vesa Knuutinen.

Reifer Oy:n toimitusjohtaja Lassi Otranen on mielissään toteutuneesta yrityskaupasta.

- Olen innossani mahdollisuudesta päästä työskentelemään aikaisempaa raskaampien kappaleiden ja kokonaisuuksien parissa. Uskon, että aikaa myöten löydämme yritysten välille paljonkin synergiaetuja, ja saamme yhdessä palveltua laajempaa asiakaskuntaa entistä kattavammilla palveluilla. Lisäksi yrityskaupan myötä pystymme tarjoamaan entistä useammalle työntekijälle houkuttelevan uramahdollisuuden teknologia-alalla.

 Takaisin