Reifer Tig-hitsari

Hitsaus

Käyttämämme hitsausmenetelmä on pääosin hyvin ohutlevytöihin soveltuva TIG-hitsaus. Lisäksi hitsaamme MIG-, ja MAG-laitteistoilla. Meiltä löytyy myös välineistö piste- ja tyssähitsaukseen.

Osoituksena sitoutumisesta laatutietoiseen työskentelyyn, kaikilla hitsaajillamme on voimassa oleva hitsausluokka, joko EN ISO 9606-1 teräksille tai EN ISO 9606-2 alumiineille ja alumiiniseoksille. Joillakin hitsaajilla on voimassa molemmat luokat.

Hitsauskoordinoijamme ovat IWS –pätevöityneet, jotta voimme ylläpitää omin voimin luokkakäytänteitä.
 
Eri materiaalien hitsaustyöt on suoritettava erillisissä tiloissa. Meillä on käytössämme kahdet, täysin erilliset hitsaustilat ja välineistö. Toisessa voimme hitsata mustan teräksen kokoonpanot ja toinen on varattu ruostumattomien teräksien ja alumiinien hitsaukseen.

Tällä tavalla voimme varmistaa ettei hitsauksen aikanakaan ruostumattomat ja haponkestävät rakenteet saastu mustan teräksen pölystä. Ehdoton puhtaus varmistaa materiaalin mukaisen korroosion keston. Lisäksi peittaamme hitsaamamme rakenteet.

Hitsaustilamme ovat varustettu nostolaittein, joiden nostokapasiteetti on 500 kiloa.

Kiskoilla liikkuvan kaluston komponentit ja kalusteet

Täytämme standardin SFS-EN 15085-2:2007 vaatimukset, ja voimme suorittaa kiskoilla liikkuvan kaluston komponettien ja kalusteiden hitsausta pätevyystasolla CL2.

SFS-EN 15085 sertifikaattilogo

Kysy lisää myynnistämme reifer@reifer.fi tai soita 040 8281 900

 

Tarjouspyynnöt

Kysy tarjousta hitsauksista sähköpostilla: reife@reifer.fi