Referenssit

Reifer Oy palvelee tällä hetkellä pääosin kotimaista vientiteollisuutta. Tiiviiden ja luottamuksellisten yhteistyösuhteiden vuoksi, referenssejämme esitellään vain valikoiduille tahoille.

Esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista

Säiliö ruostumattomasta teräksestä

Erilaisten säiliöiden ja altaiden teko nesteille onnistuu helposti. Säiliön koot voivat olla muutamista litroista useisiin kuutioihin. Säiliöt voidaan varustella riittävillä lähdöilla ja tarvittavilla komponenteilla. Meillä on lisäksi laitteisto säiliöiden koeponnistuksiin.

Kasattu prosessikoneikko koekäyttöineen

Valmistamme erilaisia prosessilaitteistoja energia- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Usein laite on kokonaisuus, joka muodostuu säiliöstä, putkistoista ja pumpuista mittauslaitteistoineen. Voimme osallistua suunnitteluun tai valmistaa laitteiston tehtyjen piirustusten mukaan. Koneikot voidaan varustaa hankkimillamme komponenteilla. Toimitamme luonnolllisesti kokonaisuudet valmiiksi koeajettuina asennuspaikalle.

Työkalulaatikko ajoneuvoon

Ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin valmistamme erilaisia työ- ja varustelaatikoita. Olemme erikoistuneet tarjoamaan ratkaisuja erilaisiin tiivistys-, lukitus- ja asennusongelmiin. Pystymme osoittamaan laatikoiden vesitiiviyden erityisen kahluusimulaattorin avulla.

Laatikot voivat olla valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai maalatusta teräs- tai alumiinilevystä.